MPLAB X 2.35 install problem

Author
Saša Tepić
New Member
  • Total Posts : 2
  • Reward points : 0
  • Joined: 2015/03/12 04:51:02
  • Location: 0
  • Status: offline
2015/03/12 05:03:52 (permalink)
0

MPLAB X 2.35 install problem

Hi,
I use windows 8.1 Pro x64,
 
I've successfully installed and run MPLAB X 2.35 some 5 days ago, and today when I started it, it showed blank window with toolbar (with file, edit, etc..) and nothing else, so I closed it, and tried to restart, but it was the same, then I went to uninstall it via control panel, it didn't worked, when you click to uninstall nothing happens, then I've downloaded new installation file (the same version, but just to be sure the old one wasn't corrupted), and when you double click on it it takes about 5 seconds to start and then it shows blank window with name of installer file ( i tried to attach picture or link but it didn't work, the window has title area with close and minmise button and it is blank inside, if you want the picture PM me ), I've tried all combinations of compatibility settings but nothing worked, so I went and deleted the MPLABX folder from program files, and I've deleted all registry entries with MPLAB in it, restart the computer, but nothing changed, I'm still not able to install it, so I'm here, can you please help me.
 
PS: when I try to install anything from microchip (XC8 1.31, XC8 1.34, XC32, MPLABX 2.30 & 3.00 beta) it beahaves the same, I've also tried windows install fix ( google windows install fix ) but it didn't help.
 
Update 1: it isn't working in Windows safe mode
Update 2: I've tried to copy older version of MPLABX files (from program files) to my computer and I'm able to start it and use it, but still I can't update to newest version
 
Maybe this is java problem, can you please tell me which jre to use? and also x64 or x86.
 
Best regards,
Saša.
 
 
 
 
post edited by Saša Tepić - 2015/03/12 07:12:27
#1

1 Reply Related Threads

    Saša Tepić
    New Member
    • Total Posts : 2
    • Reward points : 0
    • Joined: 2015/03/12 04:51:02
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: MPLAB X 2.35 install problem 2015/03/13 14:53:03 (permalink)
    0
    I've had one windows installation on another disk and that probably messed up permissions or something, 
    anyways, i did a full fresh install of windows...
    of course now it's working.
    #2
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 4.5