• AVR Freaks

Hot!minor bug in MHC/net

Author
BillP
Super Member
  • Total Posts : 436
  • Reward points : 0
  • Joined: 2014/09/28 07:53:35
  • Location: CA
  • Status: offline
2020/08/24 11:04:36 (permalink)
0

minor bug in MHC/net

I am running the same test on a SAM E70 device (ATSAME70Q21B) and a PIC32 MF EF.  I am using the latest versions of all repos.  Specifically, MPLAB X v5.40, XC32 v2.41 and mhc v3.4.1, and net v3.6.1.  The test uses IPv4 (no IPv6).  In the ICMPv4 configuration I choose the ICMPv4 server option but not the ICMPv4 client. 
 
On the SAM E70 device, MHC does not add the icmp.c file to the tcpip src directory causing a build error.  On the MAC, everything works fine.  If I add the ICMPv4 client in the configuration, then everything builds fine on both projects.
 

New book: Learn Harmony v3.  Go to amazon.com/books, then search for Bill Petrick
#1

1 Reply Related Threads

    rainad
    Moderator
    • Total Posts : 1430
    • Reward points : 0
    • Joined: 2009/05/01 13:39:25
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: minor bug in MHC/net 2020/08/25 05:23:06 (permalink)
    0
    Thank you for reporting this.
    An internal issue was created and it will be resolved shortly.
     
    P.S. In the meantime,  you can use the following workaround:  Uncheck and then Check the ICMPv4 Server checkbox before code regeneration. This will add icmp.c file to project.
     
     
    post edited by rainad - 2020/08/25 06:53:57
    #2
    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 4.5