• AVR Freaks

Hot!Compile for debug issue after last W10 version upgrade

Author
MaccorFW
Starting Member
  • Total Posts : 57
  • Reward points : 0
  • Joined: 2008/05/13 06:08:24
  • Location: 0
  • Status: offline
2020/07/29 11:18:38 (permalink)
5 (1)

Compile for debug issue after last W10 version upgrade

Recently, two PCs were upgraded over a weekend to the latest version of W10:
W10 Pro ver 2004
OS build 19041.388
Afterwards, projects do not compile for debugging on either PC. Building for no debugging works ok. A third W10 PC was selected and the same version of XC32, MPLABX, and Harmony as are on the first two machines was installed. All projects compile for debugging correctly on the third PC (it also has the same W10 version). The compile for debugging error common to both PCs indicates a debugging script file access path problem (looking apparently in C:/Users/... ).  However, the W10 PATH for the good and bad PCs are the same: C:\Program Files (x86)\Microchip\xc32\v2.05\bin.
Several simple harmony projects have been complied for debugging on the good and bad PCs. The projects on the bad PCs consistently fail, with the same error.
 
Any suggestions to correct the search path?
Other development programs are on the two PCs, so it'd be great not to have to install all of them again on new PCs.
 
Thanks in advance for any help.
Attachments are not available: Download requirements not met

Attachment(s)

Attachments are not available: Download requirements not met
#1

0 Replies Related Threads

    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 4.5