• AVR Freaks

Hot!MPLAB ICD 3 - Failed to get Device ID

Author
nocturno66
New Member
  • Total Posts : 7
  • Reward points : 0
  • Joined: 2011/04/19 11:45:14
  • Location: 0
  • Status: offline
2019/08/20 09:19:21 (permalink)
0

MPLAB ICD 3 - Failed to get Device ID

Hello
 
I have a problem with my ICD3. From a certain time, it not recognice any Microchip processor. I have revised the connections and this is not the problem.
I'm sure that is a problem with hardware of ICD3, how can I sent to Microchip for reparation?
 
Thanks
#1

2 Replies Related Threads

    Jim Nickerson
    User 452
    • Total Posts : 6328
    • Reward points : 0
    • Joined: 2003/11/07 12:35:10
    • Location: San Diego, CA
    • Status: offline
    Re: MPLAB ICD 3 - Failed to get Device ID 2019/08/20 09:46:18 (permalink)
    +2 (2)
    you could open a support ticket or try this page https://www.microchip.com/cisar/Home.aspx
    #2
    DevMod1
    Administrator
    • Total Posts : 472
    • Reward points : 0
    • Joined: 2009/02/10 09:34:30
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: MPLAB ICD 3 - Failed to get Device ID 2019/08/21 09:15:32 (permalink)
    +1 (1)
    Typically when you get the failed to get deviceID error, there is a connection issue with the target board, OR you have components on the PGC/PGD/MCLR line that interferes with the operation.

    _____________________________

    Please read the forum posting guidelines. Do not double post, please help keep these forums professional and comments respectful.
    Please notify the moderators of problems/spam/trolls.
    #3
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 4.5