• AVR Freaks

Hot!PWM 1, 3 and 4 pins not working on dsPIC33EP

Author
David Felipe
New Member
  • Total Posts : 24
  • Reward points : 0
  • Joined: 2018/04/06 11:32:53
  • Location: Colombia
  • Status: offline
2019/07/10 00:33:10 (permalink)
0

PWM 1, 3 and 4 pins not working on dsPIC33EP

Hello everyone, Im developing a project on dsPIC33EP512GM710 and everything ok but im surprised when I was configuring the PWM module, the pins associated does not work, only on PWM2 I got signal, JTAG Off is set and tried everything, disabling PMP module, ANSEL, TRIS, PWM unlock etc, the pins not work in I/O mode so the problem is the pins configuration but I tried al I know, the pins are RB10, RB11, RB14 , RB15 and possibly any others , on datasheet that pins are marked as Output so I dont undestand, can anyone help me? Thank you very much
#1

3 Replies Related Threads

    MBedder
    Circuit breaker
    • Total Posts : 6809
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/05/30 11:24:01
    • Location: Zelenograd, Russia
    • Status: offline
    Re: PWM 1, 3 and 4 pins not working on dsPIC33EP 2019/07/10 02:15:29 (permalink)
    0
    Check the PWMLOCK configuration bit state. If it's not set to 0, certain PWM registers may only be written after a key sequence thus effectively disabling the related PWM functionality.
    #2
    David Felipe
    New Member
    • Total Posts : 24
    • Reward points : 0
    • Joined: 2018/04/06 11:32:53
    • Location: Colombia
    • Status: offline
    Re: PWM 1, 3 and 4 pins not working on dsPIC33EP 2019/07/10 08:21:16 (permalink)
    0
    Thank you for reply, as I said, the PWM is unlocked via #pragma config PWMLOCK = OFF , I dont know what is wrong with that pins, putting a single toggle on the pins shows me an output so the problem now is directly related to the PWM module
    post edited by David Felipe - 2019/07/10 08:29:35
    #3
    David Felipe
    New Member
    • Total Posts : 24
    • Reward points : 0
    • Joined: 2018/04/06 11:32:53
    • Location: Colombia
    • Status: offline
    Re: PWM 1, 3 and 4 pins not working on dsPIC33EP 2019/07/10 10:33:13 (permalink)
    4 (1)
    Solved, Faulty device, works ok on other same dsPIC chip, sorry for the unneeded post.
    #4
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 4.5