• AVR Freaks

Hot!Script WriteDebugVector failed - problem with debug

Author
kuku
Senior Member
  • Total Posts : 122
  • Reward points : 0
  • Joined: 2012/03/03 08:05:54
  • Location: 0
  • Status: offline
2019/06/04 00:43:34 (permalink)
0

Script WriteDebugVector failed - problem with debug

IC is 32MX675, mplab 5.10. Programing work fine but when I try to debug it then I get:
 
Script WriteDebugVector failed with status Type = runScript, Script name = WriteDebugVector, Status = 0x102
.
Could not enter debug mode because programming the debug information failed. Invalid combinations of config bits may cause this problem

I have no idea what they want. ICD3 debug it fine.
#1

4 Replies Related Threads

    DevMod1
    Administrator
    • Total Posts : 464
    • Reward points : 0
    • Joined: 2009/02/10 09:34:30
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: Script WriteDebugVector failed - problem with debug 2019/06/05 09:26:16 (permalink)
    0
    Please download and try MPLAB X v5.20

    _____________________________

    Please read the forum posting guidelines. Do not double post, please help keep these forums professional and comments respectful.
    Please notify the moderators of problems/spam/trolls.
    #2
    kuku
    Senior Member
    • Total Posts : 122
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/03/03 08:05:54
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: Script WriteDebugVector failed - problem with debug 2019/06/05 12:33:42 (permalink)
    0
    At 5.20 I see the same situation.
    #3
    DevMod1
    Administrator
    • Total Posts : 464
    • Reward points : 0
    • Joined: 2009/02/10 09:34:30
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: Script WriteDebugVector failed - problem with debug 2019/06/07 09:19:07 (permalink)
    0
    Thanks, we will look into it.

    _____________________________

    Please read the forum posting guidelines. Do not double post, please help keep these forums professional and comments respectful.
    Please notify the moderators of problems/spam/trolls.
    #4
    kuku
    Senior Member
    • Total Posts : 122
    • Reward points : 0
    • Joined: 2012/03/03 08:05:54
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: Script WriteDebugVector failed - problem with debug 2019/08/30 07:58:42 (permalink)
    0
    Any info?
    #5
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 4.5