• AVR Freaks

load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 v5.20

Author
bbatten
New Member
  • Total Posts : 8
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/11/14 18:29:53
  • Location: 0
  • Status: offline
2019/06/02 10:24:37 (permalink)
5 (1)

load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 v5.20

After installing MPLABX V5.20, I get the following errors each time I start the IDE:
+ Configuration "XC16_24FJ256GA110" load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 is used in the configuration and it is not installed
Resolution: Click on the below link to resolve the same version of DFP
Resolve DFP for project pic24_c_template_1
+ Configuration "C30_24FJ256GA110" load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 is used in the configuration and it is not installed
Resolution: Click on the below link to resolve the same version of DFP
Resolve DFP for project pic24_c_template_1
+ Configuration "default" load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 is used in the configuration and it is not installed
Resolution: Click on the below link to resolve the same version of DFP
Resolve DFP for project connectuart
+ Configuration "default" load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 is used in the configuration and it is not installed
Resolution: Click on the below link to resolve the same version of DFP
Resolve DFP for project time2parm
+ Configuration "default" load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 is used in the configuration and it is not installed
Resolution: Click on the below link to resolve the same version of DFP
Resolve DFP for project time1parm
 
"clicking on the below link" has no effect. The same errors appear the next time I start the IDE. The actual projects referred to in the error messages appear to actually build OK.
 
Any ideas on what to do? Thanks.
#1

4 Replies Related Threads

    Gort2015
    Klaatu Barada Nikto
    • Total Posts : 4000
    • Reward points : 0
    • Joined: 2015/04/30 10:49:57
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 v5.20 2019/06/04 00:37:20 (permalink)
    0
    I installed this Yesterday and get the same bug.  Back to v5.15
     
    I thought this was supposed to be the big update for June.

    MPLab X playing up, bug in your code? Nevermind, Star Trek:Discovery will be with us soon.
    https://www.youtube.com/watch?v=Iu1qa8N2ID0
    + ST:Continues, "What Ships are Made for", Q's back.
    #2
    Gort2015
    Klaatu Barada Nikto
    • Total Posts : 4000
    • Reward points : 0
    • Joined: 2015/04/30 10:49:57
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 v5.20 2019/06/04 00:40:26 (permalink)
    +1 (1)
    Click on Tools -> Packs and it lists them all.
    post edited by Gort2015 - 2019/06/04 00:47:07

    MPLab X playing up, bug in your code? Nevermind, Star Trek:Discovery will be with us soon.
    https://www.youtube.com/watch?v=Iu1qa8N2ID0
    + ST:Continues, "What Ships are Made for", Q's back.
    #3
    Jerry Messina
    Super Member
    • Total Posts : 549
    • Reward points : 0
    • Joined: 2003/11/07 12:35:12
    • Status: offline
    Re: load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 v5.20 2019/06/04 03:46:39 (permalink)
    +1 (1)
    davekw7x figured out how to deal with this "new feature"
     
    see https://www.microchip.com/forums/FindPost/1098447
     
    #4
    bbatten
    New Member
    • Total Posts : 8
    • Reward points : 0
    • Joined: 2017/11/14 18:29:53
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: load error: PIC24F-GA-GB_DFP 1.0.41 v5.20 2019/06/05 09:30:58 (permalink)
    +1 (1)
    Yes he did. Applying his patch fixed my problem.
    #5
    Jump to:
    © 2020 APG vNext Commercial Version 4.5