• AVR Freaks

Hot!Subversion SVN not working in MPLABX IDE

Author
i4cy
New Member
  • Total Posts : 23
  • Reward points : 0
  • Joined: 2014/03/25 05:22:23
  • Location: 0
  • Status: offline
2018/09/20 03:51:04 (permalink)
0

Subversion SVN not working in MPLABX IDE

In MPLABX modified files show up correctly coloured in blue on the left hand Projects pane. But if I right click on the modified file and select "Subversion|Show Changes" it throws the following error...


org.apache.subversion.javahl.ClientException: E160004: Malformed representation header
 
Subversion version control software seems to work just fine outside of MPLABX.
 
My environment:
Windows 7 x64
MPLAB X IDE v4.20
SVN v1.9.7
 
Any ideas would be gratefully received. Thanks.
#1

5 Replies Related Threads

    christinaz
    Starting Member
    • Total Posts : 32
    • Reward points : 0
    • Joined: 2018/05/17 09:58:42
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: Subversion SVN not working in MPLABX IDE 2018/12/10 17:26:54 (permalink)
    0
    Normally you use your SVN outside MPLABx. (Sorry, I think this is not correct)
    MPLabx is supposed to work with SVN.
    post edited by christinaz - 2018/12/11 10:03:46
    #2
    crosland
    Super Member
    • Total Posts : 1584
    • Reward points : 0
    • Joined: 2005/05/10 10:55:05
    • Location: Bucks, UK
    • Status: offline
    Re: Subversion SVN not working in MPLABX IDE 2018/12/11 05:27:52 (permalink)
    +1 (1)
    christinaz
    Normally you use your SVN outside MPLABx.


    Why, if the IDE supports it (or is supposed to)?
    #3
    i4cy
    New Member
    • Total Posts : 23
    • Reward points : 0
    • Joined: 2014/03/25 05:22:23
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: Subversion SVN not working in MPLABX IDE 2018/12/11 06:35:55 (permalink)
    0
    christinaz
    Normally you use your SVN outside MPLABx.

     
    If as you say "normally you use your SVN outside MPLABX", then why does the MPLABX IDE have built in support for SVN?
    post edited by i4cy - 2018/12/11 06:38:29
    #4
    christinaz
    Starting Member
    • Total Posts : 32
    • Reward points : 0
    • Joined: 2018/05/17 09:58:42
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re: Subversion SVN not working in MPLABX IDE 2018/12/11 10:04:20 (permalink)
    0
    Sorry, I take back what I said. I think you need to config your IDE subversion repository before you can use it. But sorry I can't test it.
    I'm now using git instead of svn, and I use git outside MPLabx. 
    post edited by christinaz - 2018/12/11 10:07:53
    #5
    crosland
    Super Member
    • Total Posts : 1584
    • Reward points : 0
    • Joined: 2005/05/10 10:55:05
    • Location: Bucks, UK
    • Status: offline
    Re: Subversion SVN not working in MPLABX IDE 2018/12/12 02:12:50 (permalink)
    0
    christinaz
    Sorry, I take back what I said. I think you need to config your IDE subversion repository before you can use it. But sorry I can't test it.
    I'm now using git instead of svn, and I use git outside MPLabx. 


    MPLAB, being NetBeans, should also support git :)
     
    It works very well in the unadulterated NetBeans.
    #6
    Jump to:
    © 2019 APG vNext Commercial Version 4.5