LockedNo valid installed HI-TECH compiler drivers

Author
sjb741
Super Member
  • Total Posts : 760
  • Reward points : 0
  • Joined: 2010/01/25 08:45:39
  • Location: 0
  • Status: offline
2013/04/08 10:01:59 (permalink)
0

No valid installed HI-TECH compiler drivers

I've just copied an existing, working XC8 1.12 project to a new directory, removed some project files and renamed the project (as a way to begin a new project). A compile attempt yields "No valid installed HI-TECH compiler drivers". I've checked language toolsuite  and am surprised that when I choose XC8 the path C:\Program Files\HI-TECH Software\PICC\9.83\bin\picc.exe appears. Of course I ammended that and also the paths under the expandable view in language Tool locations, but no gain.
 
I'm making a second attempt, copying the old project and compiling then gradually removing files and that is working so far.
 
I don't understand what's happening though.
#1

2 Replies Related Threads

    NKurzman
    A Guy on the Net
    • Total Posts : 14388
    • Reward points : 0
    • Joined: 2008/01/16 19:33:48
    • Location: 0
    • Status: online
    Re:No valid installed HI-TECH compiler drivers 2013/04/08 11:37:22 (permalink)
    0
    It is not the Procet.  Ity is the IDE.  MPLab X/ or 8
    there was and issue with one of the Newer 8 the deleted the Plug in.  if so reinstall it, or the compiler, or they had so fix it program.
    #2
    sjb741
    Super Member
    • Total Posts : 760
    • Reward points : 0
    • Joined: 2010/01/25 08:45:39
    • Location: 0
    • Status: offline
    Re:No valid installed HI-TECH compiler drivers 2013/04/09 01:21:43 (permalink)
    0
    Thank you Smile
    #3
    Jump to:
    © 2017 APG vNext Commercial Version 4.5