ATWILC1000 Hostapd Issue in LINUX.

Author
shammi256
New Member
  • Total Posts : 1
  • Reward points : 0
  • Joined: 2017/11/22 02:11:26
  • Location: 0
  • Status: offline
2018/08/10 02:14:24 (permalink)
0

ATWILC1000 Hostapd Issue in LINUX.

Hello,
 
we are using wilc1000 chip in our carrier board, we are using latest driver for wilc1000.
We are able to run wilc1000 in client mode using wpa_supplicant.
But in AP mode, chip is not getting configured.
 
 hostapd -B /etc/hostapd.conf -P /var/run/hostapd.pid    
                                                
Configuration file: /etc/hostapd.conf
[  132.755229] wilc1000_sdio mmc2:0001:1 wlan0: Unknown interface type= 0
[  132.853947] wilc1000_sdio mmc2:0001:1 wlan0: [Host Interface] undefined
[  132.861282] wilc1000_sdio mmc2:0001:1 wlan0: Deinitializing wilc...
[  134.795962] wilc1000_sdio mmc2:0001:1 wlan0: wilc deinitialization Done
[  134.825379] wilc1000_sdio mmc2:0001:1 wlan0: Unknown interface type= 0
[  134.845877] wilc1000_sdio mmc2:0001:1 wlan0: Detect chip WILC1000
[  134.852401] wilc1000_sdio mmc2:0001:1 wlan0: loading firmware wilc1000_wifi_firmware.bin
[  134.973967] wilc1000_sdio mmc2:0001:1 wlan0: WILC Firmware Ver = WILC_WIFI_FW_REL_15_00_RC4 Build: 8837
nl80211: Could not configure driver mode
nl80211: deinit ifname=wlan0 disabled_11b_rates=0
nl80211 driver initialization failed.
wlan0: interface state UNINITIALIZED->DISABLED
wlan0: AP-DISABLED
hostapd_free_hapd_data: Interface wlan0 wasn't started


 
Regards,
SHAMMI
#1

0 Replies Related Threads

    Jump to:
    © 2018 APG vNext Commercial Version 4.5