Hot!MPLAB X IDE v4.01 not installing - hangs

Author
sirhC_sirhC
Starting Member
  • Total Posts : 35
  • Reward points : 0
  • Joined: 2011/06/22 11:57:51
  • Location: Chicago
  • Status: offline
2017/09/13 14:02:56 (permalink)
0

MPLAB X IDE v4.01 not installing - hangs

I've tried several times today to run the MPLABX-v4.01-windows-installer.exe. It runs, but hangs and never recovers. 
 
This is on Windows 10, Version 1703, build 15063.608
 
It hangs when it gets to "Installing  Please wait while Setup installs MPLAB X IDE v4.01 on your computer"  It shows zero percent progress in the progress bar. Red X does not close the app (red flag for the development team there). I had to kill the process with Task Manager.
 
#1

2 Replies Related Threads

    RISC
    Super Member
    • Total Posts : 4404
    • Reward points : 0
    • Status: offline
    Re: MPLAB X IDE v4.01 not installing - hangs 2017/09/13 14:24:20 (permalink)
    0
    Hi,
    Could it be that your downloaded archive is not correct ?
    Regards
     
    #2
    katela
    Super Member
    • Total Posts : 454
    • Reward points : 0
    • Joined: 2013/06/11 05:25:18
    • Location: South Africa
    • Status: offline
    Re: MPLAB X IDE v4.01 not installing - hangs 2017/09/14 00:21:44 (permalink)
    +1 (1)
    Maybe same problem as in this thread: http://www.microchip.com/forums/m1009615.aspx
     

    Free online Microcontroller Tutorials and Projects for Hobbyists and students. From beginners to advanced. Website: www.studentcompanion.co.za
    Youtube Tutorials: http://www.youtube.com/user/StudentCompanionSA/videos
    #3
    Jump to:
    © 2017 APG vNext Commercial Version 4.5